КУПЕТЕ С 1 КЛИК
Имена:*
Телефон:*
Email:*
Офис на Еконт и Коментари:*

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Поръчай


Обувка - чорап  за куче жълто и черно

Обувка - чорап за куче е съчетание от силиконова подметка и памучна мека част. Предотвратява приплъзване и подхлъзване при бърз старт на Вашия домашен любичец.

Размер:

S -  60мм. Х 25мм.

M - 75мм. Х 30мм.

L  - 90мм. Х 35мм.

XL - 110мм. Х 40мм.

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият номер за Вашето куче, трябва да знаем размерите на лапата му. Моля измерете следните размери: А - Дължина на лапата, В - Ширина на лапата (пример 6,2х3,8 см). И двата размера трябва да бъдат взети, когато кучето е стъпило на земята. За чорапи и по-високи обувки, в описанието на продукта може да бъде посочена и височината им като първи размер (пример 7,5х2,5х3,1 см). Посочените размери на всички артикули са външни и е добре да изберете малко по-голям номер, за удобството на Вашия любимец. Запишете тези размери като коментар на поръчката Ви, когато попълвате данните си. Ние ще изберем най-подходящия размер за Вашето куче и при нужда ще се свържем с Вас, преди да Ви го изпратим.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.

Коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Обувка - чорап за куче жълто и черно

Доставка - от 4.90лв

  • Прегледи: 2839
  • Инвентарен номер: 450190-00
  • Наличност: В наличност
  • Започващ от 3.90лв

Опции