КУПЕТЕ С 1 КЛИК
Имена:*
Телефон:*
Email:*
Офис на Еконт и Коментари:*

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Поръчай


Ново Рампа за големи кучета за автомобил - 2 елемента

Рампа за достъп до автомобил за едри кучета е практичен аксесоар за Вашия домашен любимец. 

Имате голямо куче и изпитва трудности да се качва и слиза в колата Ви? Не искате любимеца да надраска боята на вашия автомобил? Рампата за автомобил е подходящия аксесоар да улесните достъпа на кучето Ви в автомобила. Разглобяема, съставена от 2 елемента по 77 см дължина и 38 см ширина дава възможност качването и слизането на кучето Ви в колата да става лесно бързо и безопасно. Специалната противоплъзгаща повърхност дава допълнителна сигурност на кучето Ви. Лесното разглобяване пести време и не заема място в багажника на колата Ви. Дължина от 155 см дава удобен ъгъл за преодоляване и на най-високите багажници на джипове и бусове.  

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на транспортните чанти са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част. А - дължина, В - ширина, С - височина (пример 50х30х30 см - дължина х ширина х височина). При меките чанти, размерите могат леко да варират, което ги прави изглючително удобни за пътуване със самолет.

Съвет: Моля при избора на размер на транспортна чанта, имайте предвид удобството на домашния любимец - то трябва да има възможността да се завърта и да ляга удобно.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.

Коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Рампа за големи кучета за автомобил - 2 елемента

Доставка - от 4.90лв

  • Прегледи: 590
  • Инвентарен номер: 390169-20
  • Наличност: В наличност
  • 119.00лв