CitiKitty обучение за котка

Публикувано от karagyozovvet 21/01/2015 0 Коментар(и)

Може ли котката Ви да използва стандартна тоалетна?

Да възможно е и то само за 2 седмици обучение.
Омръзнало ли Ви е от постоянното замърсяване и миризма около котешката тоалетна чиния? Разходи за пълнители, ароматизатори, съдове и лопатки за котешки тоалетни?
Всичко това може да изчезне с един лесен и изпитан метод от САЩ създаден през 2005 г. в помощ на хората отглеждайки котки в къщи. Представяме Ви тренировъчния комплект за котки - CitiKitty Cat Toilet Training Kit! Специално създадена за обучение на котки седалка за
постепенно приучаване към използване на стандартна тоалетна. Работи с котки от всички размери, възраст и порода и пасва на всички тоалетни, включително кръгли и продълговати, гарантирано!

Как работи CitiKitty Тоалетна за Обучение на котки?

Стъпка 1
Поставете седалка за обучение CitiKitty на ръба на тоалетната и свалете седалкат, напълнете седалката за обучение с пълнител за котешка тоалетна, като добавите и част от пакетчето Валериана. Това се използва за привличане на вашата котка до седалката на обучение. Котката Ви започва да използва седалката на обучение точно както използва котешката тоалетна досега.

Стъпка 2
След една седмица се отстранява първия пръстен в центъра на седалката на обучение. Изпражненията на Вашата котка сега ще отиват във водата на тоалетната. Продължавайте да премахвате пръстените постепенно докато котката Ви се нагажда към разширяването на центъра на седалката на обучение. Котката ви ще започне да се стои на тоалетната седалка, докато дупката в седалката за обучение нараства по размер.

Стъпка 3
Когато котката Ви напълно стои на тоалетната седалка премахнете CitiKitty седалката за обучение от тоалетната. Седалката за обучение вече не е необходима - котката Ви е обучена да използва стандартна тоалетна чиния!

Коментар(и)