Защо трябва да обличаме кучетата

Публикувано от karagyozovvet 12/11/2012 0 Коментар(и)

Независимо дали кучето Ви има нужда от дълги разходки или Вие желаете да прекарвате повече време навън с него, в студените зимни дни, домашният Ви любимец трябва да е добре защитен.
Дрехите през студените дни са особено важни за малки и средни породи кучета като Чихуахуа, Мини пинчери, Шнауцер, Йоркширски териер, Дакел, Булонка, Пудел, Пумеран, Мопс и други. Главната причина за това е, че те не могат да реагират добре на температурната разлика, когато ги извеждате на ежедневна разходка. Това важи изключително много за късокосместите породи, както и за по-възрастни кучета, чийто метаболизъм е по-бавен.
Често малките породи кучета живеят вкъщи, където температурата е с 20-30 градуса над външната през зимните месеци. Облеклото на домашния любимец ще спомогне за една значително по-приятна разходка навън в студените зимни дни. Също така имаме предложения за дъждобрани, като така няма да пропускате разходката по време на дъждовните дни.

Когато обличате кучето за пръв път, оставете го да подуши и опознае облеклото. Така то ще приеме новата дреха като своя и няма да я дъвче или разкъсва като играчките си. Бъдете сигурни в избора си на дреха, като вземете точни размери на Вашето куче. В продуктовата страница има показани размери, които трябва да знете при поръчка. За Ваше улеснение сме предоставили размери на дрехите, предлагани в Интернет страницата. Така ще сте сигурни във Вашия избор. Желаем Ви приятен избор на дрешки за Вашето куче.

Коментар(и)